банер
банер2
банер3
банер4

за насabout_us_img

Интегриран давател на производи за апликации за електрична енергија

Шангај Малио Индустријал Рибар.е со седиште во меѓународниот економски и финансиски центар во Шангај, Кина, кој се фокусира на бизнисите со мерни компоненти, магнетни материјали и соларни PV држачи.Со години на развој, Malio сега се разви во индустриска корпорација која го интегрира бизнисот за дизајн, производство и трговија.

Обезбедено е целосно решение за корисниците од областа на енергетската електрична енергија и електрониката, индустриската опрема, прецизните инструменти, телекомуникациите, енергијата од ветер, сончевата енергија и ЕВ итн.

надвор

Изберете нас

Сместени во меѓународен економски и логистички центар, нашите погодни поморски и воздушни услуги ја подобруваат ефикасноста на превозот.

Долгорочен фокус на прекуокеанските пазари, обезбедуваме конвенционални и приспособени производи за да ги задоволиме потребите на клиентите во повеќе од 30 земји и региони ширум светот

Соодветенинвентарнаконвенционалнипроизводи подготвени за испорака, додека приспособените производи може да се дизајнираат и испорачуваат со ефикасни производствени аранжмани

  • ставка_информации
  • ставка_информации
  • ставка_информации
yb

Вести и настани

  • Откривање на тајните на терминалите во кафез: револуционизирање на електричните врски

    Во денешниот свет со брзо темпо, технолошкиот напредок стана начин на живот.Индустриите постојано бараат иновативни решенија за подобрување на ефикасноста и доверливоста.Револуционерен развој во областа на електричните приклучоци е терминалот во кафез. Овој блог има за цел да разјасни...

  • додатоци за соларни држачи

    Соларните држачи се суштинска компонента на инсталациите на соларни панели.Дизајнирани се за безбедно монтирање на соларни панели на различни површини како што се покриви, системи поставени на земја, па дури и на патници.Овие држачи обезбедуваат структурна поддршка, обезбедуваат правилна ориентација и агол на навалување за оптимална ...

Baidu
map