banderolë
banderola2
banderolë3

rreth neshabout_ne_img

Ofruesi i produkteve të integruara për aplikimet e energjisë elektrike

188金宝慱亚洲体育官网ka selinë në qendrën ndërkombëtare ekonomike dhe financiare të Shangait, Kinë, e cila fokusohet në bizneset e komponentëve matëse dhe materialeve magnetike.Me vite zhvillimi, ajo tani është zhvilluar në një korporatë industriale që integron dizajnin, kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen.Malio mund t'ju japë një mbështetje të madhe në fushën e energjisë elektrike dhe elektronikës, pajisjeve industriale, instrumenteve precize, telekomunikacionit, energjisë së erës, diellit dhe EV etj.

jashtë

Na zgjidhni ne

Të vendosura në një qendër ndërkombëtare ekonomike dhe logjistike, shërbimet tona të përshtatshme detare dhe ajrore rrisin efikasitetin e transportit detar.

Fokusi afatgjatë në tregjet jashtë shtetit, ne ofrojmë produkte konvencionale dhe të personalizuara për të përmbushur nevojat e klientëve në më shumë se 30 vende dhe rajone në mbarë botën

Inventari adekuat i produkteve konvencionale të gatshme për dërgesë, ndërsa produktet e personalizuara mund të dizajnohen dhe shpërndahen me aranzhime efikase të prodhimit

  • artikulli_info
  • artikulli_info
  • artikulli_info
yb

Lajme & Ngjarje

  • Parimi aktual i marrjes së mostrave të shuntit të bakrit të manganinës

    Shunti i bakrit Manganin është komponenti kryesor i rezistencës së njehsorit të energjisë elektrike, dhe matësi elektronik i energjisë elektrike po hyn me shpejtësi në jetën tonë me zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë së shtëpive inteligjente.Gjithnjë e më shumë familje fillojnë të përdorin matësin e energjisë elektrike të prodhuar nga shunt bakri manganin.Nëpërmjet t...

  • Mjet i ri online që përmirëson shërbimin dhe tarifat e instalimit të njehsorëve

    Njerëzit tani mund të gjurmojnë se kur do të mbërrijë elektricisti i tyre për të instaluar njehsorin e ri të energjisë elektrike nëpërmjet smartfonit të tyre dhe më pas të vlerësojnë punën, nëpërmjet një vegle të re në internet që po ndihmon në përmirësimin e tarifave të instalimit të njehsorëve në të gjithë Australinë.Tech Tracker u zhvillua nga matja inteligjente dhe inteligjenca e të dhënave...

Baidu
map