小旗
banderola2
banderole3

rreth松软的about_ne_img

Ofruesi i produckteve të integruara për aplikimet e energjisë elektrike

188金宝慱亚洲体育官网ka selinë në qendrën ndërkombëtare ekonomike dhe financiare të Shangait, Kinë, e cila fokushet në bizneset e komponentëve matëse dhe materialeve magnetike。Me vite zhvillimi, ajo tani është zhvilluar në një korporatë industriale që integron dizajnin, kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen。Malio mund t'ju japë një mbështetje të madhe në fushën e energjisë elektrike dhe elektronikës, pajisjeve industriale,仪器精密,telekomunikacionit, energjisë së erës, diellit dhe EV etj。

jashte

Na zgjidhni ne

Të vendosura në një qendër ndërkombëtare ekonomike dhe logjistike, shërbimet tona të përshtatshme detare dhe ajrore rrisin efikasittin e transportit detar。

福库西afatgjatë në tregjet jashtë shtetit, ne ofrojmë produkte konvencionale dhe të personalizuara për të përmbushur nevojat e klientëve në më shumë se 30 vende dhe rajone në mbarë botën

Inventari adekuat i produckteve konvencionale të gatshme për dërgesë, ndërsa producktet e personalizuara mund të dizajnohen dhe shpërndahen me aranzhime efikase të prodhimit

  • artikulli_info
  • artikulli_info
  • artikulli_info
yb

Lajme和Ngjarje

  • Parimi aktual i marrjes së mostrave të shuntit të bakrit të manganinës

    Shunti i bakrit Manganin është komponenti kryesor i rezistencës së njehsorit të energjisë elektrike, dhe matësi elektronik i energjisë elektrike po hyn me shpejtësi në jetën tonë me zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë së shtëpive inteligjente。Gjithnjë e më shumë familje fillojnë të përdorin matësin e energjisë elektrike të prodhuar nga shunt bakri manganin。Nepermjet t…

  • Mjet i ri online që përmirëson shërbimin dhe tariifat e instalimit të njehsorëve

    Njerezit塔mund te gjurmojne se科尔做te mberrije elektricisti我轮胎/ te instaluar njehsorin e ri te energjise elektrike nepermjet smartfonit te轮胎她我不是te vleresojne punen, nepermjet nje vegle te再保险ne互联网qe阿宝ndihmon ne permiresimin e tarifave te instalimit te njehsoreve ne te gjithe Australine。技术追踪u zhvillua nga matja inteligjente dhe inteligjenca e të dhënave…

Baidu
map